Menu
0
Turnpakjes voor verenigingen
Eigen ontwerpen mogelijk! Wij maken jouw droompakje!
Turnpakjes voor dames én heren
Gespecialiseerd in exclusieve op maat gemaakte p
06Mei2020
KV Leotards - Turnpakjes, acropakjes en danspakjes gemaakt in ons eigen Atelier in Nederland

KV Leotards - Turnpakjes, acropakjes en danspakjes gemaakt in ons eigen Atelier in Nederland

Door: KV Leotards Reacties: 0

Nog een bedrijf wat turnpakjes maakt? Waarom zijn jullie anders dan andere bedrijven? En wat is het voordeel voor mij als klant?

 

Passie voor de sport

Het onderwerp in deze blog ligt ons aan het hart en we vinden dat jullie op de hoogte moeten zijn van de manier waarop wij onze turnpakken, acropakken en danspakken maken en dat dit kan verschillen van onze concurrenten. Waarom? Simpel, wij hebben passie voor ons werk en misschien nog wel meer passie voor de turnsport. Onze missie is niet voor niets It’s Your Time to Shine: We willen graag iedereen, van recreant tot topsporter tot verenigingen voorzien van mooie turnpakjes van de beste materialen en met een goede prijs/kwaliteit verhouding. Het draait om jullie, niet om ons. Het is jullie tijd om te shinen en wij zijn er om jullie daarbij te helpen.

We vinden het hierbij belangrijk dat we transparant zijn zodat onze klanten weten welke materialen we gebruiken en waar de turnpakjes worden gemaakt. Op basis van deze informatie kan de consument een goede keuze kunnen maken of ze wel of geen KV Leotards turnpakje willen aanschaffen. 

Hieronder lees je hoe wij werken, hoe dit verschilt van andere bedrijven, wat productie in China hiermee te maken heeft, waarom we graag de baas zijn over ons eigen product en welke voordelen dit heeft voor jou als klant.

 

Acropakje turnpakje acro turnpak atelier KV Leotards

 

1.     Een nieuw bedrijf: een eigen atelier of uitbesteden?

2.     Waarom KV Leotards anders is dan andere turnpakjesmerken

3.     Baas over ons eigen product = de klant is koning

4.     Voordelen voor jou als klant en gymnast

 

Een nieuw bedrijf: een eigen atelier of produceren in lagelonenlanden?

KV Leotards is in 2016 opgericht met een focus op exclusieve, maar betaalbare, pakken voor acrogym en ritmische gymnastiek. Na twee fantastische jaren vonden we dat het tijd was om ons te richten op een nieuw segment: trainingspakjes en wedstrijdpakjes voor de turnsport. Met succes hebben we sindsdien twee nieuwe collectie’s turnpakjes uitgebracht en is er een derde op komst. We hebben in 2019 alleen al meer dan 700 prachtige shiny verenigingspakjes gemaakt. Waarom beginnen met een turnpakjesatelier als zoveel andere grote merken ook turnpakjes verkopen? Omdat wij het anders doen. We doen het beter.

Sinds 2016 maken we alles zelf in ons eigen Atelier. Een keuze waar we nog steeds achter staan. Het brengt vele voordelen met zich mee en het zorgt ervoor dat we ons kunnen onderscheiden van andere bedrijven die turnpakjes aanbieden. KV Leotards is een bedrijf, maar vooral een Atelier en daar ligt onze kracht.

 

Waarom is KV Leotards anders dan anderen?

Ten eerste vinden wij dat we met trots van de daken mogen schreeuwen dat we erin geslaagd zijn om een turnpakjes atelier in Nederland te openen dat collectiepakken maakt, op maat gemaakte pakken en exclusieve turnpakken, tegen een eerlijke prijs en tegen normale Nederlandse lonen. Momenteel zijn er veel turnpakjesmerken waar je als consument uit kunt kiezen. Dit is voor jou als turnster of turner hartstikke fijn natuurlijk. Ook voor ons als bedrijf is dit niet erg: door de vele concurrentie zijn we genoodzaakt om te blijven ontwikkelen, nieuwe dingen te bedenken, betere patronen te maken en voor een zo eerlijk mogelijke prijs. Het houdt ons scherp. 

Sommige consumenten geven tegenwoordig de voorkeur aan goedkope turnpakjes die ze heel handig via AliExpress kopen. Fijn, want goedkoop. Misschien past het niet, zijn de kleuren niet zoals op het plaatje, is de kwaliteit niet in orde, is het pakje veel te hoog uitgesneden bij de heupen, vallen de plastic steentjes ervan af en kan ik het niet terugsturen als het niet goed is, maar goed, het is wel goedkoop… En bovendien: grote bedrijven zoals Primark en Zara halen ook bijna al hun producten in China en dit gebeurt ook vast en zeker bij turnpakjes, toch? Klopt, je hebt helemaal gelijk. Sommige concurrenten maken de turnpakjes die ze verkopen inderdaad niet zelf, maar kopen deze goedkoop in in lagelonenlanden en verkopen ze daarna aan de consument. Mag dit? Ja. Waarom maakt KV Leotards hun turnpakjes dan zelf? Daar hebben we een heel duidelijk antwoord op: Door (bijna) alles in huis te maken zijn wij de baas over ons eigen product.Wij bepalen de kwaliteit van de materialen, welke materialen we gebruiken, het ontwerp, hoeveel we er maken en wanneer we het maken. Ten slotte hebben we door de jaren heen kennis en ervaringen opgedaan over patronen, werkwijzen, pasvormen en het gebruik van machines die we op de juiste manier toe kunnen passen op onze producten. Ook hebben we veel kennis over de (internationale) regels rondom turn- en acropakken vanuit de FIG omdat we zelf uit de turnwereld komen. Kortom: we denken dat we een heel eind op de goede weg zijn om jouw van het perfecte turnpakje te voorzien, met de beste materialen en tegen een eerlijke prijs. 

Baas over ons eigen product = de klant is koning

Dit moeten we even uitleggen. Omdat we de baas zijn over wat we maken en hoe we het maken kunnen we alles aanpassen naar de wensen van de klant. Zie het als een stukje tegemoetkoming vanuit ons naar de turnwereld toe. Dit is voordelig voor de klant: we kunnen aan al jullie wensen voldoen. En dit is ook voordelig voor ons: omdat we zo veelzijdig zijn en het principe van de ‘klant is koning’ kunnen nastreven, komen klanten sneller bij ons terug. Ze zijn tevreden met de kwaliteit en de op maat gemaakte service. Win-win situatie dus.

 

acropakje turnpakje carvico stoffen KV Leotards turnpak acro

 

Voordelen voor de klant?

Ten eerste vinden we het fijn om zelf te bepalen welke materialen we gebruiken. De stoffen die we gebruiken zijn van de allerbeste kwaliteit: onze matte en shiny lycra stoffen komen uit Italië, hét land bij uitstek wanneer het gaat om stoffen van de allerbeste kwaliteit. Onze Lycra Mystique komt van Nipkow&Kobelt het enige echte bedrijf ter wereld dat een patent heeft op Lycra Mystique: gegarandeerde kwaliteit  dus, geen namaak.

Ook de hotfixstenen die we gebruiken, of hoe wij ze liever noemen: ‘crystals’, zijn van de beste kwaliteit. Ongelooflijk veel glinsteringen en de beste lijmlaag. Het is niet voor niets dat wij deze stenen inmiddels in grote getale verkopen aan de consument onder ons eigen merk KV Crystals. Onze exclusieve acropakken met KV Crystals worden veelvuldig gedragen door topgymnasten op grote internationale toernooien zoals Wereldkampioenschappen, Europese kampioenschappen, World Games en Acro Cup’s.

Het toepassen van onze eigen ervaringen en kennis vinden we net zo belangrijk. Doordat we zelf uit de turnsport komen en zelfs trainsters en juryleden in ons team hebben zijn we op de hoogte van alle (inter)nationale FIG regels met betrekking tot turnpakjes. We zorgen er dus voor dat je wedstrijdturnpakje of acropakje aan alle regels voldoet en jij met een gerust hart je wedstrijd kunt turnen. Onze kennis is niet alleen beperkt tot de regels van de sport. Ook onze ervaringen rondom het maken van turn- en acropakken leidt ertoe dat we vandaag de dag onze patronen hebben geperfectioneerd om zo de juiste pasvorm te creëren.

Ook willen we onze klanten graag een stukje maatwerk bieden. Dat kan al vanaf één turnpakje en dat is best wel uniek. Omdat we (bijna) alles, van het bedenken tot het maken, in ons eigen atelier doen, kunnen we alles aanpassen naar de wens van de klant. Wil je een turnpakje uit onze collectie, maar vallen jouw lichaamsmaten net niet binnen de standaardmaten? Geen probleem, wij passen de patronen voor je aan. Onze digitale patronen zijn makkelijk aan te passen en door onze ervaringen met op maat gemaakte turnpakken zorgen we voor een perfecte pasvorm gemaakt voor jouw lichaam. Wil je dat ene mooie blauwe turnpakje maar vind je de steentjes van het roze pakje zo gaaf? Zo gepiept, we combineren het graag voor je.

Ook voor verenigingen kunnen we extra voordelen bieden. Zo bieden we bulkprijzen voor verenigingen die al starten bij €40,- bij mouwloze pakjes en €65,- voor pakjes met mouwen. Wil je een pakje voor je hele vereniging kopen en wil je later in het seizoen nog een kleine nabestelling doen (bijvoorbeeld voor die twee turnsters die toch van de voorselectie door kunnen naar de wedstrijdgroep?) dan kan dit per 1 stuk. Je hoeft er niet per se minimaal 6 te kopen per bestelling, zoals bij veel concurrenten.

Wil je dan ook nog een volledig uniek pakje voor je vereniging dat niemand anders heeft en wil je graag hiervoor een andere pasvorm of model? Ook dit kan bij KV Leotards. Ten slotte kunnen we ook nog garanderen dat het verenigingspakje tot vijf jaar lang te bestellen is tegen de originele bulkprijzen. Je betaalt dus niets extra’s wanneer je volgend seizoen maar één pakje wilt bijbestellen.

Ook als je maar één turnpakje wil laten ontwerpen, naar jouw eigen ontwerp kun je terecht bij ons. Al onze (digitale) ontwerpen maken wij zelf met programma’s als Photoshop, Illustrator en Procreate. We hebben alle skills in huis om jouw droompakje te ontwerpen. Benieuwd hoe we dit doen? Hier vind je een filmpje van hoe een digitaal ontwerp tot stand komt.

 

turnpakje acropakje turnpak verenigingen KV Leotards

 

 

It's Time to Shine

Wanneer we onze productie zouden uitbesteden naar een ander bedrijf, of dit nu in een lagelonenland is of niet, zouden we veel van het bovenstaande niet kunnen garanderen. Daarom zijn wij graag de baas van ons eigen product. We doen het op onze manier zodat we jou, de klant, de beste turnpakjes kunnen bieden met de beste prijs/kwaliteit verhouding. We willen graag iedereen, of het nu een recreant is, een topsporter of een hele vereniging, van een mooi uniek pakje kunnen voorzien. It’s Your Time to Shine!

 

 

acropakje acropak turnpak turnpakje acro KV Leotards

 

 

Reacties

Ellen werts
Geplaatst op 2020-05-09 07:24:01
Mooi en betrouwbaar bedrijf , waar alles mogelijk is en goed meedenkt over je wensen , wat uiteindelijk tot een super resultaat heeft geleid, dank je wel KV , wij zijn super tevreden !!!!

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd

Account aanmaken

Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.

Registreren

Recent toegevoegd

U heeft geen artikelen in uw winkelwagen

Totaal incl. btw:€0,00
Bestel nog voor €75,00 en de verzending is gratis

Verzendkosten berekenen

Geen verzendmethoden gevonden voor dit land.